23.11.2023 15:59
Freestyleseura Moebius ry.

MOEBIUKSEN TREENIT JA VALMENNUS TALVIKAUDELLA 2023-2024  

Talven treenit, ajat, paikat ja valmentajat

Talma ma 18.30–20.00 vastuuvalmentajat Joona ja Matias.

Talmassa myös Tyttöryhmä ma klo 18.30–20.00, vastuuvalmentajana Vertti (min.  3 laskijaa, jotta ryhmä toteutuu). 

Serena ti 18.30–20.00 vastuuvalmentajat Kim ja Jari. 

Talma to 18.30–20.00 vastuuvalmentajat Joona ja Matias. 

Serena pe 18.30–20.00 vastuuvalmentajat Kim ja Vertti. 

Hyvinkää Sveitsi su 16.00–18.00 kumpare- ja slopetreeni vastuuvalmentaja Eetu, tukena ja varalla Mikael ja Kim. Minimi 5 ilmoittautunutta laskijaa, jotta ryhmä toteutuu. Tästä järjestetään erillinen ilmoittautuminen. Ilmoittautumisen takaraja on 31.12.2023. Tavoite on että Hyvinkään treenit alkavat 7.1.2024. 

Hyvinkää on uusi treeni, joskin vuosia sitten seuralla on ollut siellä treenejä. Seuran tavoitteena on kannustaa laskijoita kumpareiden pariin. Vaikka ei tavoittelisi kumparemenestystä, kumpareista oppii laskutekniikkaa, joka hyödyttää yleisesti. Hyvinkäästä ei tule erillistä valmennusmaksua, mutta yksi treenikerta pitää olla vähintään maksettuna, jotta voi osallistua Hyvinkään treeneihin. Hyvinkään treeneihin osallistuville on tarjolla Sveitsin kausikortin seurahintaan 179 € (ei kaikille jäsenille, nimet ilmoitetaan erikseen keskukselle). 

Esimerkiksi: 

  • 1 treenikerta Serenassa + Hyvinkää = maksu yhden treenikerran mukaisesti  
  • 2 treenikertaa Serenassa + Hyvinkää = maksu kahden treenikerran mukaisesti 

Treenien alkamisajankohdat: 

Talmassa ensimmäiset treenit on ma 27.11.2023. 

Serenassa keskus aukeaa välillä 28–30.11.2023, mutta koska parkin valmiustaso on epävarma, katsomme ensin että parkki on kunnossa ja ilmoitamme nopealla varoitusajalla ensimmäisen treenipäivän. 

Hyvinkäällä tavoite on aloittaa su 7.1.2024. 

 

Uudet jäsenet: Rekisteröidy Moebiuksen jäseneksi MyClubin kautta: https://moebius.myclub.fi/login kohdassa "Rekisteröi uusi jäsentili". Täytä vähintään kaikki henkilötiedot sekä omat että huoltajien yhteystiedot. Tiedottaminen ja laskutus tapahtuu MyClubin kautta. 

 

 

NÄIN ILMOITTAUDUN TALVEN TREENEIHIN: 

  1. Treenimäärän valinta laskutusta varten: Uudet ja vanhat jäsenet valitsevat Myclubissa ensin kuinka monta viikkotreeniä haluaa osallistua. MyClub-sovelluksessa tämä löytyy etusivun (koti) kautta löytyy “Ilmoittautumiset”. Valitse joku seuraavista: 

1 krt vko = 190 € 

https://moebius.myclub.fi/flow/courses/6392535

2 krt vko = 250 € 

https://moebius.myclub.fi/flow/courses/6392656

3–4 krt vko = 300 €  

https://moebius.myclub.fi/flow/courses/6392668

MyClub lähettää tämän perusteella laskun, jossa laskutetaan valmennusmaksun lisäksi jäsenmaksu. Lasku on maksettava eräpäivään mennessä ja treeneissä ei voi käydä jos lasku on maksamatta. 

  1. Yksittäisiin treeneihin ilmoittautuminen (kun aloituspäivämäärä tiedossa): Jotta valmennustiimi osaa varautua sopivalla määrällä valmentajia, tulee harrastajan vielä erikseen ilmoittautua kuhunkin treenikertaan Myclubissa. Jos käy usein, voi olla helpompaa kauden alussa ilmoittautua kaikkiin kertoihin ja sitten käydä poistamassa ilmoittautuminen yksittäiselle kerralle, jos ei pääsekään. Huomaa että tätä ei voi tehdä ennen kuin treenien aloituspäivämäärä on tiedossa. 

Valmennuksen aloitusajankohta ilmoitetaan erikseen, sillä se riippuu hiihtokeskuksen avautumisesta. 

 

TREENIT 

Valmentajatiimiin kuuluu hyvä kattaus nykyisiä ja entisiä kisalaskijoita, joilta sujuu niin temput kuin koutsauskin. Treenit koostuvat alkulämmöstä, tekniikkaosiosta, temppuosiosta ja päättämisestä. Tekniikkaan kuuluu laskuasento sekä taidot; mm. etu/takaperin, yhdellä suksella, porteilla ja kumpareilla. Temppuosiossa treenataan hyppyreitä, bokseja, reilejä. Taitojen mukaan vedetään myös kokonaisia linjoja. Torstaisin ja perjantaisin lasketaan lisäksi kumpareita ja/tai pipeä. 

SEURAN JÄSENYYS 
• seuran jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua kuivakauden maksullisiin oheistreeneihin, kuten trampoliini- ja voimisteluvalmennukseen sekä seuran leireihin ja kotimaan kilpailuihin 
• jos osallistut valtakunnallisiin kilpailuihin, seura korvaa osallistumismaksut jälkikäteen 
• saat myös etuja kumppaneilta mm. varusteista 

VAKUUTUS 
Valmennus ei sisällä vakuutusta vaan jokaisella laskijalla on oltava laskettelua kattava tapaturmavakuutus. Jos sellaista ei ole, edullisin vaihtoehto on Suomisportin myöntämä Skipassi, jonka voi lunastaa koko kaudeksi. Skipassin hankit helposti verkosta: https://www.ski.fi/skisport/harrastaminen/lisenssit-skipassit-ja-fis-koodit/ 

Tarvitset Skipassin tai kilpailulisenssin, jos osallistut valtakunnallisiin freestylekilpailuihin! 

 

Ota seurantaan @moebiusfreestyle ja Freestyleseura Moebius ry Facebookissa 

www.moebius.fi 

  
Ystävällisin terveisin 
Freestyleseura Moebius ry.