23.2.2020 13:33
Freestyleseura Moebius ry.

KISAVIIKONLOPPU SAPPEELLA 7. - 8.3.2020

Moebius järjestää tänä vuonna Sappeella sunnuntain MB Freestyle Ski Tourin osakilpailun lisäksi kaikille avoimet reilisessarit lauantaina iltapäivällä. Kilpailukutsut ja alustavat aikataulut löytyvät liitteistä. Urheilija voi osallistua kumpaankin tapahtumaan tai vain toiseen. Kaikki urheilijat ilmoittautuvat kilpailuihin kutsuissa olevien linkkien kautta!

Moe Ski Tour Reilisessarit lauantaina 7.3.
Kaikille parkkilaskijoille avoin tapahtuma, ei vaadi seurajäsenyyttä, ainoastaan voimassaolevaa vakuutusta (Skipass tai oma tapaturmavakuutus). Moebiuksen jäsen ei maksa osallistumismaksua, pelkkä ilmoittautuminen riittää. Lisätietoa liitteessä.
Ilmoittaudu sessareihin tästä: https://forms.gle/32z9xkCuU3XMuesK9

Mercedes-Benz Freestyle Ski Tourin osakilpailu sunnuntaina 8.3.
Osallistuminen MB Tourille edellyttää seuran jäsenyyttä (maksettua jäsenmakua) sekä vähintään Skipassia* tai kilpailulisenssiä. Moebiuksen jäsen ei maksa osallistumismaksua, pelkkä ilmoittautuminen riittää. Lisätietoa liitteessä.
Ilmoittaudu kisaan tästä: https://forms.gle/8vuVXT7Aksz27tak8
Tiedoksi, että parkissa on lumitilanteen takia tänä vuonna käytössä ainoastaan kaksi hyppykumpua sekä reilialue. Rinteet ovat hyvässä kunnossa.

Talkooväkeä sunnuntaille
Tervetuloa talkoisiin! Tarvitsemme vanhempien apua mm. kisa-alueen pystyttämiseen ja numeroliivien jakoon sekä lähettäjiä lähtöpaikalle, hyppyvahteja, kirjureita, apua palkintojenjaossa, suksilähettejä sekä apukäsiä monenlaisiin tehtäviin. Talkooväelle tarjotaan päivälippu sekä buffalounas!
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: https://forms.gle/vTVQqMYEAuAGijud9

Illallinen lauantaina 7.3.
Järjestämme moelaisille omakustanteisen illallisen Sappeella. Lisäinfoa tulossa ensi viikolla.

Majoitusta Sappeella:
Sappee tarjoaa kisavieraille 20% alennuksen Chalet-huoneistoista koodilla Moebius20
Chalet-huoneistot: https://www.sappee.fi/fi/sappee-chalets-huoneistot

Majoitusta Pälkäneellä:
Hotelli Aapiskukko (25 km Sappeelta): https://aapiskukko.fi/hotelli
 

*) Lisätietoa Skipassista ja lisensseistä:
Yli 12-vuotiaat saavat osallistua Skipassilla alueellisiin kilpailuihin sekä oman seuransa järjestämiin kansallisiin kilpailuihin, ei kuitenkaan SM-kilpailuihin.
https://www.skisport.fi/Lisenssit+ja+skipassit
 

Tervetuloa mukaan!

Moebius / hallitus